Ζυγαριές

Γρήγορη ζύγιση.
Δύο Φωτιζόμενες Οθόνες Υγρών Κρυστάλλων LCDbacklight.

Ζυγαριά υπολογισμού τιμής με αναδιπλούμενο κολωνάκι
 
Ο Ηλεκτρονικός Ζυγός ΤΕΜ PLFD είναι μια ιδανική λύση για ζύγιση μεγαλύτερων φορτίων(έως και 150Kg). Προσφέρει μεγαλύτερη άνεση σε φορητότητα με το αναδιπλούμενο κολωνάκι νέας γενιάς και το περιορισμένο ύψος του. Ποιοτικός και πολύ στιβαρός είναι σύμμαχός στις ζυγιστικές ανάγκες μεγαλύτερων φορτίων.

Ζυγαριά Υπολογισμού Τιμής
 
Ο Ηλεκτρονικός Ζυγός TEM ATA με LCD οθόνη, είναι η ιδανική λύση για τα καταστήματα λιανικής που χρειάζονται έναν αξιόπιστο, ποιοτικό ζυγό για καθημερινή εντατική χρήση. 

Ζυγαριά βάρους για εργαστηριακή χρήση
 
Ο Ηλεκτρονικός Ζυγός TEM SRP+ με LCD οθόνη, είναι η ιδανική λύση για επιχειρήσεις που χρειάζονται έναν αξιόπιστο ζυγό βάρους για καθημερινή εντατική χρήση. Υποστηρίζει βαθύ και επίπεδο τάσι και είναι ιδανικός για πληθώρα ζυγιστικών αναγκών.

Ζυγαριά υπολογισμού βάρους Ο Ηλεκτρονικός Ζυγός TEM EKO με ευκρινέστατη LCD οθόνη, είναι η πρόταση της TEM για υπολογισμό βάρους. Ποιοτικός και ταυτόχρονα οικονομικός, είναι η ιδανική λύση για ανάγκες ζύγισης μέχρι 20 κιλά και ακρίβεια γραμμαρίου. Ακόμη, στη συσκευασία του θα βρείτε 3 τάσια, ένα πλαστικό επίπεδο, ένα μεταλλικό επίπεδο και ένα βαθύ πλαστικό για μεγαλύτερη εργονομία και εύρος χρήσης.

Ζυγαριά Υπολογισμού Τιμής με κολωνάκι Ο Ηλεκτρονικός Ζυγός TEM EGE με LED οθόνη διαφορετικού χρώματος για να ξεχωρίζουμε εύκολα την τελική αξία από το βάρος και την τιμή του κιλού και κολωνάκι(T-POST), είναι η ιδανική λύση για τα καταστήματα λιανικής που χρειάζονται έναν αξιόπιστο, ποιοτικό ζυγό για καθημερινή εντατική χρήση. 

Ζυγαριά Υπολογισμού Τιμής με κολωνάκι Ο Ηλεκτρονικός Ζυγός TEM EGE με LED οθόνη και κολωνάκι(T-POST), είναι η ιδανική λύση για τα καταστήματα λιανικής που χρειάζονται έναν αξιόπιστο, ποιοτικό ζυγό για καθημερινή εντατική χρήση. 

Ζυγαριά Υπολογισμού Τιμής με κολωνάκι Ο Ηλεκτρονικός Ζυγός TEM EGE με LCD οθόνη και κολωνάκι(T-POST), είναι η ιδανική λύση για τα καταστήματα λιανικής που χρειάζονται έναν αξιόπιστο, ποιοτικό ζυγό για καθημερινή εντατική χρήση.

Ζυγαριά Υπολογισμού Τιμής Ο Ηλεκτρονικός Ζυγός TEM EGE με LED οθόνη, είναι η ιδανική λύση για τα καταστήματα λιανικής που χρειάζονται έναν αξιόπιστο, ποιοτικό ζυγό για καθημερινή εντατική χρήση.

Ζυγαριά Υπολογισμού Τιμής Ο Ηλεκτρονικός Ζυγός TEM EGE με LCD οθόνη, είναι η ιδανική λύση για τα καταστήματα λιανικής που χρειάζονται έναν αξιόπιστο, ποιοτικό ζυγό για καθημερινή εντατική χρήση.