Ταμειακές

dTEC 150RR Νέα μηχανή με έκδοση Τιμολογίου ...Φορητή ή Εστιατορίο
Η ταμειακή μηχανή subtotal ONE είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στην Ελλάδα στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο υψηλής τεχνολογίας της ΜΑΤ, χρησιμοποιώντας το πιο προηγμένο και αποτελεσματικό λογισμικό, καθιστώντας την ως την ιδανική λύση για όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης. Διαθέτει δεκάδες μοναδικές λειτουργείες για ευκολία στην καθημερινή χρήση και παρέχει πλήρη στατιστικά στοιχεία για το σωστό έλεγχο λειτουργίας της επιχείρησης.
Εναρμονισμένη πλήρως με τις νέες προδιαγραφές αποστολής στοιχείων στην ΓΓΠΣ.

Η ταμειακή μηχανή PERFECT είναι η ιδανική λύση για κάθε κατάστημα. Μικρό βολικό μέγεθος, εύκολη στον προγραμματισμό και στη χρήση, αρκετά εμφανή τμήματα, μεγάλες  ευανάγνωστες αλφαριθμητικές  οθόνες, εξαιρετικός  εκτυπωτής εύκολης τοποθέτησης  χαρτοταινίας, δυνατότητα σύνδεσης  με όλες τις περιφερειακές συσκευές  και αποδεδειγμένα  αξιόπιστη. 

d TEC-100 Ανάγνωση Ηλεκτρονικού Αρχείου από την αρχή Λειτουργίας της μηχανής

Η  d TEC-200 ,η νέα μας μηχανή με δυνατότητα επιλογής χαρτιού εκτύπωσης80mm/57mm ,εναλλακτικά  με πρόγραμμα Εστιατορίου και με πλήθος συνδέσεων όπως είναι: Εξωτερικό πληκτρολόγιο, Εκτυπωτής Κουζίνας ,Ζυγαριά κ.α

Το Smart POS είναι ένα σύστημα που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των :Mini Markets,Fast foods,Εστιατόρια και γενικά τους χώρους Λιανικής Πώλησης.