Η λύση για την επιχείριση σας

Διαθέτουμε από τα πιο απλά έως τα πιο εξειδικευμένα εμπορικά και λογιστικά προγράμματα για εσάς. Προτείνουμε την βέλτιστη λύση, αναλαμβάνουμε εγκατάσταση, παραμετροποίηση και παρέχουμε εκπαίδευση από επαγγελματίες σε επαγγελματίες.

Η εμπορολογιστική εφαρμογή Commercial απευθύνεται σε μικρές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, καλύπτει πλήρως την εμπορική τους δραστηριότητα, λειτουργεί σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά απλό, εύχρηστο και ευχάριστο και αποτελεί εργαλείο για την ανάπτυξή τους.

H πρωτοποριακή οικογένεια εφαρμογών εμπορικής και χρηματοοικονομικής διαχείρισης για μεσαίες επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως κλάδου δραστηριότητας, διάδοχος της δημοφιλούς εμπορικής εφαρμογής Eurofasma.

Η πιο απλή λύση για κατάστημα εντατικής λιανικής βασισμένο σε Cloud. Άμεση παρουσίαση και δωρεάν δοκιμή για 14 ημέρες.

Η οικογένεια εμπορολογιστικών εφαρμογών, οι οποίες μετατρέπουν τις συναλλαγές σε πηγές πληροφόρησης και δίνουν άμεσα την εικόνα της μικρομεσαίας επιχείρησης στην οποία απευθύνεται.  

Η SingularLogic διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία και γνώση στο χώρο των λογιστικών εφαρμογών, προσφέρει στους επαγγελματίες Λογιστές λύσεις που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες τους.

24/6 Υποστήριξη Πελατών

Από Δευτέρα έως Σάββατο μπορείτε να καλέσετε στο 2810-313737 (ωράριο καταστημάτων) ή με επιπλέον χρέωση στο κινητό για 24/6 υποστήριξη